13/6/17

Τιτανομαχία 5


Για πέμπτη συνεχή χρονιά υλοποιήθηκε στο σχολείο μας μια ιδέα που γεννήθηκε αυθόρμητα για να κάνουμε την πλάκα μας και πολύ γρήγορα (από την πρώτη κιόλας χρονιά) εξελίχθηκε και απόκτησε νόημα και σκοπό!
Έτσι και φέτος οργανώθηκε με τη λήξη του σχολικού έτους ο συνηθισμένος αγώνας μπάσκετ, η "Τιτανομαχία 5"... Ο σκοπός -όπως πάντα- η διασκέδασή μας και η συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων (αφού φέτος υπήρχε χορηγός που αντάμοιβε οικονομικά κάθε πόντο) για το Χριστοδούλειο Ίδρυμα!
Πλήθος οι ενδιαφερόμενοι για τον αγώνα, αρκετές οι συμμετοχές-εκπλήξεις... Με προσπάθειες του Ραφαήλ Δεσύπρη έδωσαν το παρόν και αγωνίστηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι (και επικεφαλής παρατάξεων) κ.κ. Δρούλιας και Θεοφίλης  και ο συμπολίτης μας καλαθοσφαιριστής Μανόλης Παπαμακάριος (πρωταγωνιστής επί σειρά ετών σε σπουδαίες ομάδες της Ελλάδας και της Ισπανίας)! Μαζί με εκπαιδευτικούς του σχολείου και  γονείς (δημοτικού-νηπιαγωγείου-γυμνασίου) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τον ιερό σκοπό... 
Ο Σύλλογος Γονέων μαζί με αρκετούς πρόθυμους γονείς έκαναν ότι μπορούσαν για να λύσουν κάθε πρόβλημα...
Το αποτέλεσμα δεν έχει και τόση σημασία... Σημασία έχει ότι ο σκοπός επετεύχθη... 

Περάσαμε καλά, γεμίσαμε τα καλάθια με τρόφιμα και "ματώσαμε" (οικονομικά) τον χορηγό μας...
Και του χρόνου να είμαστε καλά, παιδιά...

Τιτανομαχία 5 on PhotoPeach

Δεν υπάρχουν σχόλια: