17/12/13

"Χριστουγεννιάτικες δράσεις"5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ «Οδυσσέας Ελύτης»    
Χριστουγεννιάτικες δράσεις:


1) Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/12/2013 στο χώρο του αμφιθεάτρου του σχολείου μας θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση  «Ιστορίες…μέσα από το καπέλο»
Τρεις Μυστικοί Ταξιδευτές γυρίζουν από τόπο σε τόπο σώζοντας ιστορίες και παραμύθια από τη λήθη και τα  παρουσιάζουν στους μαθητές του σχολείου μας.
Τιμή εισιτηρίου: 4 ΕΥΡΩ

2)   Όπως γνωρίζετε οι υπάλληλοι καθαριότητας των σχολείων που είναι με σύμβαση έργου έχουν πολύ χαμηλές απολαβές.
Γι αυτό το λόγο συνηθίζεται στα σχολεία (που έχουν καθαρίστριες με σύμβαση έργου), να συγκεντρώνεται ένα ποσόν από τους μαθητές, ως ένα μικρό δώρο σε αυτούς τους εργαζόμενους, που τόσα πολλά προσφέρουν με την τίμια και σοβαρή δουλειά τους. Σας ενημερώνουμε ότι η καθαρίστρια του σχολείου μας έχει προσφέρει τεράστιο έργο και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (κατά τους οποίους δεν πληρώνεται) όταν γίνονταν οι εργασίες επισκευής του σχολείου μας.
Σας ευχαριστούμε για την όποια προσφορά σας!

3) Σας υπενθυμίζουμε τη Χριστουγεννιάτικη έκθεση βιβλίου που διοργανώνει ο «Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων» από Πέμπτη 19/12/2013 μέχρι Δευτέρα 23/12/2013 στο χώρο του σχολείου μας. Ένα καλό βιβλίο είναι «ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο»… το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους.

4) Εκκλησιασμός του σχολείου: θα πάμε εκκλησία την Πέμπτη 19/12/2013 οι μικρές τάξεις (α,β,γ) και την Παρασκευή 20/12/2013 οι μεγάλες τάξεις (δ, ε, στ). Όποιοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν.

-          Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12/2013  στις 12.30 μμ σας καλούμε στο σχολείο μας προκειμένου να ενημερωθείτε από τους εκπαιδευτικούς για την πρόοδο των παιδιών σας κατά το 1ο τρίμηνο του τρέχοντος σχολικού έτους. Την ίδια ημέρα το σχολείο θα κλείσει για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.


Αγαπητοί μας γονείς,
θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την όμορφη συνεργασία!
Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά και καλή αντάμωση το νέο έτος!!!!!!!!!!!!

Με εκτίμηση,
οι εκπαιδευτικοί του 5ου Δημοτικού σχολείου Χαϊδαρίου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: