6/4/20

Μαθήματα εξ αποστάσεως (e-class & e-me)



Αγαπητά  μας  παιδιά,

Τα μαθήματα εξ αποστάσεως  έχουν αρχίσει… 
Για να μπορείτε να βρείτε τα μαθήματά σας και να επικοινωνείτε με  τους δασκάλους σας,  σας πληροφορούμε τα εξής:


Για την e-class

Για τα μαθήματα στην e-class πρέπει οι μαθητές να κάνουν εγγραφή στα μαθήματα της τάξης τους. Η διαδικασία είναι απλή: μπαίνετε πρώτα στη σελίδα του σχολείου μας πατώντας εδώ... https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=8715και αφού συνδεθείτε θα εμφανιστεί λίστα με όλα τα μαθήματα. 
Κάθε παιδί επιλέγει τα μαθήματα της τάξης/τμήματος με ένα κλικ στο κουτί επιλογής δίπλα σε κάθε μάθημα και αυτόματα βλέπει δεξιά στον τίτλο του μαθήματος την πράσινη ένδειξη επιβεβαίωσης για την εγγραφή του στο μάθημα. 
Μπορείτε να δείτε μαθήματα όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, 
Εικαστικά, Πληροφορική, Μουσική, Θεατρική Αγωγή) και να συμμετέχετε σ’ αυτά.


Για την e-me

Στην e-me μπορείς να συνδεθείς απ’ ευθείας με τον μαθητικό λογαριασμό, βάζοντας το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που έχεις αποκτήσει στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Εάν δεν έχεις ακόμη μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ, μπορείς να αποκτήσεις άμεσα. Πήγαινε στη σελίδα… https://register.sch.gr/students/
και κάνε εγγραφή, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται εκεί. 
Δεν χρειάζεται να κάνεις ξεχωριστή εγγραφή στην e-me για να γίνεις μέλος! Την πρώτη φορά που θα συνδεθείς στην e-me με τον μαθητικό σου λογαριασμό ΠΣΔ, γίνεσαι αυτόματα μέλος της!

 Σημαντικό: Για να σε βρουν οι δάσκαλοί σου και να επικοινωνήσουν μαζί σου ή για να σε προσκαλέσουν σε κάποια ψηφιακή τάξη, πρέπει να έχεις συνδεθεί έστω μία φορά στην e-me.

Σας περιμένουμε στα μαθήματά μας! Καλό σας διάβασμα!

                                           Από τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: